Onze taarten

Taarten


Al onze taarten kunt u zowel als horeca, bedrijf of particulier bestellen.

appeltaart


Appeltaart

De lekkerste ambachtelijke appeltaarten komen van het Appeltaart Imperium. De echte appeltaarten, zoals je grootmoeder ze kan bakken en dan nog met een 'pondje' extra lekker. De taart heeft een diameter van 26 cm. Uit de taart kunnen 12 grote punten gehaald worden.

Prijs

Gebakken € 12,50
Ongebakken € 11,50

appeltaart


Appel-kruimeltaart

De lekkerste ambachtelijke appelkruimeltaarten, komen van het Appeltaart Imperium. De echte appelkruimeltaarten bakken we net als de appeltaart, maar met een lekkere appel-kruimel topping. Dat ziet er heerlijk uit en je maakt er veel mensen blij mee! Niemand zal zeggen mag het een 'onsje' minder zijn. Hier kunnen 12 grote punten uitgesneden worden.

Prijs
Gebakken € 13,50

appeltaart

Rasptaart met appel, sinaasappel en gember

De lekkerste ambachtelijke rasptaart met appel, sinaasappel en gember, komt van het Appeltaart Imperium. Een unieke, frisse smaak die net even anders is! De taart heeft een diameter van 26 cm. Uit de taart kunnen 12 grote punten gehaald worden.

Prijs
Gebakken € 13,50
Ongebakken € 12,50


Kleine taart

Onze taarten kunnen we bakken in kleine hartjesvorm of in een mini ronde vorm, zodat het echt een verwennerij voor 3/4 personen is (maar een extra persoon kan ook nog mee smullen). Een lekker taartje om te delen als u visite krijgt. Uit het taartje kunnen 3-4 grote punten gehaald worden.

Verkrijgbaar in de smaken van:
- ambachtelijke appeltaart
- frisse rasptaart met appel, sinaasappel en gember
- appel-kruimel taart

Prijs
Gebakken € 7,50