HIER WERKEN

 

HET TEAM

Bij het Appeltaart Imperium werken werkbegeleiders, een aantal vrijwilligers en 8 deelnemers/cliënten per dagdeel verdeeld over de week.

Is dit iets voor mij?

Iedereen die bereid is om te leren, goede inzet heeft, accuraat wil werken en kan samenwerken met collega’s is welkom. Kennis of affiniteit met bakken, horeca of koken is een pré, maar niet vereist. Deelnemers/cliënten met een psychiatrische of verslavingsachtergrond zijn welkom bij ons!

Wij vinden het belangrijk om elkaar op zaken aan te spreken en verder te kunnen verbeteren. Ook kunnen wij je begeleiden bij algemene (arbeids)vaardigheden, zoals samenwerken, assertiviteit, regelmaat en structuur. Het Appeltaart Imperium creëert voor iedereen een instapniveau met voldoende groeimogelijkheden.

Wat leer ik en wat kan ik doen?

Je leert op professionele wijze werken in onze bakkerij. Je kunt helpen met het bakken van onze beroemde appeltaarten. Werkzaamheden die hierbij horen zijn: appels schillen, deeg maken, deeg uitrollen, taarten vullen en bakken in de eigen bakkerij. Ook contact met onze klanten is belangrijk, bijvoorbeeld bij het bezorgen van de taarten op de transportfiets of met de bestelbus. Daarbij is het inkopen van de benodigde producten eveneens een belangrijke taak. De taak die bij je past voer je uit in je eigen tempo, samen met de andere deelnemers/cliënten en de werkbegeleiders.

Bij het Appeltaart Imperium kun je kiezen uit de volgende functies:

  • Bakmedewerker: appels schillen en snijden, deeg uitrollen, taartvulling maken, taarten vullen;
  • Planning medewerker: de planning op orde houden, wanneer welke taart klaar moet zijn en bij welke klant;
  • Chauffeur: het bezorgen van pakketjes voor onze klanten.Chauffeur: het bezorgen van taarten en pakketjes aan onze klanten.
  • Inkoopmedewerker: inkooplijsten maken voor de boodschappen en deze online bestellen of indien nodig halen in de winkel.
  • Verkoopmedewerker: bemannen van de balie en bestellingen aannemen, klanten helpen die binnen komen lopen. De telefoon aannemen.

Alle taarten worden ambachtelijk gemaakt door de cliënten zelf in samenwerking met de werkbegeleiding. Als je zelf leuke recepten weet, breng ze vooral in! We staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Hoe ziet mijn begeleiding eruit?

Bij de eerste kennismaking krijg je uitleg over de werkwijze van het Appeltaart Imperium, de dagindeling, werkzaamheden, sfeer en voorwaarden. Het is mogelijk om eerst een dagdeel proef te draaien.

Met de werkbegeleider kijken we naar jouw interesses en mogelijkheden en maken we afspraken over wat je gaat doen. Je wordt begeleid bij het leren van het bakkersvak en algemene vaardigheden die bij werken horen, waaronder samenwerken, aan verwachtingen voldoen en vormgeven aan jouw eigen toekomst. Op basis van jouw talenten, mogelijkheden en uitdagingen wordt een zorgplan gemaakt, hierin worden jou doelen opgesteld. Dit zorgplan volgen we en evalueren we met jou.

Jaarlijks biedt het Appeltaart Imperium de HACCP-training aan, aan iedereen die in de keuken werkt bij ons. Tijdens deze training leer je van alles over het hygiënisch gebruiken, verwerken en bewaren van voedingsmiddelen. Het Appeltaart Imperium kan een opstap zijn naar een banketbakkers- of patisserieopleiding, of werk in de horeca.

Wat wordt er van mij verwacht?

Om te werken bij het Appeltaart Imperium dien je minimaal één dagdeel per week beschikbaar te zijn. Maar je mag veel meer komen, graag zelfs! We verwachten van iedereen een goede inzet, enthousiasme en persoonlijke hygiëne. Je vindt het leuk om in een team te werken.

Als je de taarten wilt bakken is het belangrijk dat staand werken geen probleem is. Een groot deel van de bakwerkzaamheden bij Appeltaart Imperium gebeurt staand aan een werkbank of tafel. Indien gewenst kunnen we kijken welke werkzaamheden (ook) zittend gedaan kunnen worden.

Werken bij Appeltaart Imperium Haarlem

Werken bij Appeltaart Imperium Hoofddorp

AANMELDEN

Kom langs en geef vorm aan je eigen kwaliteiten en talenten! Heb je interesse om bij ons als deelnemer/cliënt aan de slag te gaan? Meld je dan hier aan.

Om bij het Appeltaart Imperium aan de slag te kunnen, als deelnemer/cliënt, is een geldige zorgindicatie en financiering nodig. Dit kan in verschillende vormen (o.a. WMO, UWV, DWI, Ministerie van Justitie, PGB). Ook kun je bij ons de eerste stap zetten in bijvoorbeeld een tweede spoor re-integratietraject.

Mocht je meer willen weten over werken bij het Appeltaart Imperium, bel ons dan direct via telefoonnummer 023 800 00 70. Voor algemene vragen over Roads, kun je contact opnemen met ons hoofdkantoor Roads via telefoonnummer 020 590 85 90. Aanmelden kan ook via de website: www.roads.nl/aanmelden

Copyright Appeltaart Imperium © 2023  Website gemaakt door Roads Technology (onderdeel van Roads)