Onze Partners

Brochures, flyers, visitekaartjes, boekjes, ansichtkaarten: het is een greep uit het drukwerk dat bij Roads Print en Pixels ontworpen en gedrukt wordt. De printshop en ontwerpstudio is gevestigd in hartje Haarlem en voorziet ondernemers en particulieren uit de omgeving van drukwerk. Naast grafisch vormgeven verzorgt Roads Print en Pixels ook (raam)stickers, geveldoeken en textielbedrukking.

roadsprintenpixels.nl

Bij Roads Online Services draait alles om de nieuwste (online) technieken. Zo worden 3D-modellen ontworpen en geprint. Denk hierbij aan relatiegeschenken die op maat ontwikkeld worden. In het moderne kantoor worden computers gerepareerd en onderhouden.

Bij Roads Online Services kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten terecht voor hulp op ICT gebied. Zo biedt Roads Online Services onderhoudscontracten aan het MKB, voor onderhoud en optimalisatie aan de computers. Naast deze werkzaamheden is er ook een team bij Roads Online Services dat gespecialiseerd is in het bouwen van websites, zoekmachine optimalisatie en content management.

roads-online-services.nl